/

Publiceringsdatum:

Presentationer från webinariet om pågående samråden

Bild på sjöbodar i Bohuslän

Den 28 januari anordnade Vattenrådet för Bohuskusten ett webinarium om de två pågående samråden om Förslag till åtgärdsprogram för havsmiljön (2022-2027) och Samråd om förvaltningsplan, åtgärdsprogram och miljökvalitetsnormer (2021-2027). Här nedan finns dokumentationen från mötet samt användbara länkar för dig som ska svara på samrådet.

Vattenrådet för Bohuskusten - presentation 28 januari Pdf, 1.5 MB, öppnas i nytt fönster.

Beredningssekretariatet Länsstyrelsen - presentation 28 januari Pdf, 3.9 MB, öppnas i nytt fönster.

Havs- och vattenmyndigheten - presentation 28 januari Pdf, 1.7 MB, öppnas i nytt fönster.


Mer information om samråd för förvaltningsplan, åtgärdsprogram och miljökvalitetsnormer (2021-2027) finns på vattenmyndigheternas hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vattenmyndigheterna bjuder även in till samrådsmöten riktade till olika målgrupper såsom vattenråd och fysiska planerare. Mer information om kommande möten finns i vattenmyndigheternas kalendarium Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Filtrera på "Västerhavet" så hittar du rätt.

Mer information om samrådet för förslag till åtgärdsprogram för havsmiljön finns på Havs- och vattenmyndighetens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..Vattenråd i väst

– fyra vattenråd i västsverige som administreras av Göteborgsregionen